Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache au chocolat au lait (2 jours avant)
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 20 g de miel
- 140 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
Les macarons (la veille)
- 150 g de sucre glace maison
- 150 g d'amandes en poudre
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- 4 blancs d'œufs (120 g)
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
Le jour même
- 80 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 408.7 kJ / 97.8 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 11.2 g
- Fat
- 4.8 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Macarons au chocolat
24 godz.
Macarons coco-chocolat blanc
5 Std. 5 Min
Macarons saveur mojito
26h 30min
Number cake 6
2 godz.
Le macaron caramel
1 godz. 50 min
Donuts avec glaçage
2 godz.
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15min
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Macarons fraise-amaretto
24 godz.
Gâteau licorne
3 godz.
Cupcakes trois couleurs
2 godz.
Le rose-framboise
5h