Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache au chocolat au lait (2 jours avant)
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 20 g de miel
- 140 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
Les macarons (la veille)
- 150 g de sucre glace maison
- 150 g d'amandes en poudre
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- 4 blancs d'œufs (120 g)
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
Le jour même
- 80 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 408.7 kJ / 97.8 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 11.2 g
- Fat
- 4.8 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Macarons saveur mojito
26h 30min
Macarons chocolat-caramel
2sa 30 dk
Masque de carnaval
1 Std. 45 Min
Meringues au café et ganache chocolat-café
3h 20 min
Macaron tiramisu
26 godz.
Macarons fraise-amaretto
24h
Donuts avec glaçage
2 Std.
Glaçage royal (Glace royale)
5min
Macarons au citron
12u.
Macarons coco-chocolat blanc
5sa 5 dk
Macarons au chocolat
24h
Number cake
2 Std.