Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g de beurre
- 200 g de vin blanc
- 2000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1073.2 kJ / 256 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Carbohydrates
- 12.8 g
- Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Moules à la crème et au gingembre
35 min
Chaudrée de moules
35 min
Moules marinières au gingembre
25 Min
Bulots au court-bouillon
2h
Moules à la crème et au vin blanc
45 Min
Moules au curry
40 Min
Filets de rouget sauce safranée
45 Min
Moules au citron
40 Min
Moules sauce Alfredo
45 Min
Moules au roquefort
40 Min