Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g d'échalotes
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 160 g de roquefort, coupé en morceaux
- 180 g de crème fraîche épaisse
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de fécule de maïs (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1643 kJ / 398 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 39 g
- Fibre
- 0 g
Alternative recipes
Sauce curry
30 Min
Aïoli traditionnel
10 min
Sauce mayonnaise
10 min
Sauce soubise
30 Min
Sauce au poivre
25 Min
Aïoli
10 min
Mayonnaise
5 dk
Aligot
40 Min
Moules farcies au beurre d'ail
35 Min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
Confit d'oignons
30 Min
Moules au roquefort
40 Min