Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de lait
- 4 jaunes ďœufs
- 1 c. à café rase d'extrait naturel de vanille
- 50 g de cassonade
Le tartare de fruits
- 1 mangue, détaillée en dés
- 2 bananes, coupées en rondelles
- 4 fruits de la Passion, jus et pulpe
- 40 g de cassonade
- 2 c. à soupe de rhum
- Nutrition
- per 6 portions
- Calories
- 8190 kJ / 1959 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 215 g
- Fat
- 107 g
- Fibre
- 42 g
In Collections
Alternative recipes
Crème renversée au caramel
4h 50min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3h 10 min.
Crème au chocolat
3 Std. 25 Min
Crème brûlée au champagne
2 Std. 25 Min
Sabayon aux raisins
15min
Compotée de fruits d'automne et ses madeleines
1h
Crème onctueuse caramel-café
1h 45min
Crème d'amande aux raisins
1 Std. 40 Min
Flan à la pistache
30min
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45 min
Flan aux fruits rouges
1h
Crème caramel, noix de coco et banane
5h