Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de chocolat, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de crème de whisky, maison ou type Baileys
- 30 g de cacao en poudre non sucré
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 369.4 kJ / 88.9 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 6.1 g
- Fat
- 5.9 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Vin chaud alsacien de Noël
40 min
Vin chaud aux agrumes
12h 25min
Pâté lorrain
15h 30min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5 Std.
Confiture de lard
25 min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3 godz. 10 min
Glace amarena
3sa 15 dk
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3sa
Vin blanc chaud
12h 25min
Liqueur de vin chaud
20 min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12h 30 min
Liqueur de whisky
2sa