Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de beurre, coupé en dés et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de cassonade
- 1 citron vert non traité, zeste et jus
- 150 g de mascarpone
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 6 figues violettes un peu fermes, coupées en morceaux (1 cm)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1947 kJ / 465 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Confiture de figues
1 Std. 30 Min
Cake aux pêches caramélisées
1h 25min
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55 min
Cake à l'abricot
50min
Confiture fraise-gingembre
1 Std. 10 Min
Confiture figue-romarin
50min
Gâteau pommes-cannelle
1 Std.
Gâteau aux groseilles à maquereau
55 min
Gâteau à l'orange
1 Std.
Confiture de potiron à l'orange
6 Std. 45 Min
Clafoutis moelleux aux cerises
50min
Framboises sur biscuit moelleux à la rose
35min