Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de beurre, coupé en dés et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de cassonade
- 1 citron vert non traité, zeste et jus
- 150 g de mascarpone
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 6 figues violettes un peu fermes, coupées en morceaux (1 cm)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1947 kJ / 465 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau et sirop à l'orange
1h 15min
Gâteau pommes-cannelle
1 godz.
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55 min
Cake mi-figue mi-raisin
55 min
Cake à l'abricot
50 мин.
Tarte aux figues, amandes et romarin
2h 5min
Clafoutis figues-amandes
50 мин.
Cake gourmand à l'amande
3 godz. 40 min
Cake chocolat-poire
1 godz.
Cake aux pommes
1 godz.
Cake weekend épicé à l'orange
55 min
Gâteau à l'orange
1 godz.