Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de beurre, coupé en dés et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de cassonade
- 1 citron vert non traité, zeste et jus
- 150 g de mascarpone
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 6 figues violettes un peu fermes, coupées en morceaux (1 cm)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1947 kJ / 465 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau pomme-raisin
1 Std. 15 Min
Gâteau à l'orange
1 godz.
Gâteau super pomme
55min
Tarte aux cerises briochée
3u. 25min
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55min
Cake aux pommes
1 godz.
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1 Std. 15 Min
Gâteau aux groseilles à maquereau
55min
Clafoutis figues-amandes
50 Min
Gâteau pommes-cannelle
1 godz.
Flan pomme-cannelle
45 min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2h 5 min