Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de lait entier
- 4 jaunes d'œufs
- 3 c. à soupe de sucre
- le zeste de 2 citrons jaunes non traités, finement râpé
- 750 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Crème express chocolat-vanille
20 Min
Crème dessert au thym citron
30 min
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45 min
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Œufs au lait au caramel
55min
Crème dessert à la vanille
1 godz. 25 min
Œufs au lait et à la vanille
5 godz.
Crème renversée au café
2 godz.
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1 godz. 20 min
Crème au café
2 godz. 30 min
Semoule au lait et à la fleur d'oranger
1 Std. 15 Min
Petits pots de semoule au lait et au caramel
6 Std. 45 Min