Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 œuf
- 100 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 25 g d'huile d'olive
- 250 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 3 c. à soupe de lait
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 661 kJ / 158 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 3 g
Alternative recipes
Pompes à l'huile
3 Std.
Oreillettes
3h 40 min
Croquants aux noisettes et amandes
50 min.
Navettes à la fleur d'oranger
1 godz. 35 min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17h
Navettes
2 Std.
Canistrelli
1 Std.
Pissaladière
2 godz. 10 min
Pissaladière classique
2 Std.
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 min.
Mouna brioche de Pâques
8h 55 min
Les longués de Montpellier
1 Std.