Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le gâteau
- 375 g de beurre, et un peu pour le moule, en morceaux
- 300 g de farine, et un peu pour le moule
- 600 g de chocolat noir, en morceaux
- 250 g d'eau
- 200 g de sucre
- 1 sachet de poudre à lever (11 g)
- 4 œufs
- 90 g de Marsala
Le glaçage
- 150 g de chocolat noir, en morceaux
- 120 g de crème acidulée
- 30 g de beurre, en morceaux
- 30 g de miel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2506 kJ / 602 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 39 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Escargots noix-cannelle
2 godz. 10 min
Croissants aux noisettes
1 godz. 40 min
Beignets au sérac
No ratings
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Brownies
1sa
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Croquant au chocolat
15h
Tourte aux noix de l'Engadine
1sa 15 dk
Curry de poulet
35min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min