Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de feuilles d'épinards surgelées, décongelées
- 50 g de fromage à pâte dure à râper (par ex. gruyère, cheddar, parmesan)
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 50 g de farine
- 500 g de lait
- 30 g de beurre
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 pincée de poivre noir
- 6 œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1327 kJ / 317 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Blanquette de veau aux bolets
1 Std. 30 Min
Gâteau à la crème
45 Min
Escargots aux légumes
1 Std. 20 Min
Quiche aux 4 fromages
45 Min
Omelette aux courgettes
40 Min
Quiche aux tomates et mascarpone
1 Std. 30 Min
Velouté orange-courge
35 Min
Gâteau oignons-fromage
1hod. 15min
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1hod. 15min
Gratin de courgettes
1h 10min
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30min
Rösti bernois
40 Min