Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de feuilles d'épinards surgelées, décongelées
- 50 g de fromage à pâte dure à râper (par ex. gruyère, cheddar, parmesan)
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 50 g de farine
- 500 g de lait
- 30 g de beurre
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 pincée de poivre noir
- 6 œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1327 kJ / 317 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Lasagnes classiques
2 godz. 5 min
Ratatouille
40 min
Boulettes de viande hachée-carotte-ratatouille
35 min
Velouté de tomates et de courges
25 min
Gnocchi de ricotta et betteraves
1 Std. 30 Min
Risotto au poireau
40 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Carbonara végétarienne
30 min
Omelette aux courgettes
40 min
Quiche poireaux-lard
1h
Tarte aux épinards
55 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min