Devices & Accessories
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Prep. 15 min
Total 45 min
12 stuks
Ingredients
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optional)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Protein
7 g
Calories
1039 kJ /
248 kcal
Fat
15.5 g
Carbohydrates
20.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Pauzehapjes
9 Recipes
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pompoenrisotto met spek
25 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Zoetzure dhal
No ratings
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 h
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 h
Poedersuiker
5 min
Pruimentaart
1 h 30 min
Spinazie- en tomatenquiche
1 h 45 min
Quinoapuddings met frambozensaus
No ratings
Hazelnootbavarois
6 h 40 min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 h
Amaretti van abrikoos
40 min