Devices & Accessories
Sojabolognese
Prep. 20 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
ui gehalveerd1
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken400 g
-
olijfolie20 g
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
soja korrels niet geweekt125 g
-
water100 g
-
tomatenpuree90 g
-
fijn zout1 tl
-
pikante paprikapoeder½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
suiker1 tl
-
marjolein, gedroogd of vers1 tl
-
basilicum, gedroogd of vers, fijngehakt1 ½ tl
-
kaneel2 snuifjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
20 g
Calories
1053 kJ /
251 kcal
Fat
8 g
Fibre
11.4 g
Carbohydrates
21 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Go vegan!
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Vegan moussaka
1 h 50 min
Kimchi risotto
25 min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
No ratings
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
No ratings
Boekweit met champignons
25 min
Gebakken buns
No ratings
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Fideuá van groenten
40 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 h 15 min
Chili non Carne
1 h
Stoofgerecht met tofu
30 min