Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 brins de persil plat frais, les feuilles uniquement
- 2 gousses d'ail
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 50 g de flocons d'avoine
- 265 g d'haricots rouges en boîte, égouttés (poids une fois égoutté)
- ½ - 1 c. à café de pâte de piment frais
- 2 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel fin
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- de l'huile, pour la friture
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 755 kJ / 180 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 8.1 g
In Collections
Alternative recipes
Médaillon végétarien
1h 10 phút
Curry de légumes et tofu
1 Std.
Brownies vegan
2h 40 min
'Mac & Cheese' au butternut
45min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10 phút
Tofu en ragoût
30 Min
Curry de légumes à l'indienne
1h 10 phút
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1 Std.
Chili non Carne
1 Std.
Nouilles sautées aux légumes
30 Min
Baked Beans (Haricots cuisinés)
20 Min