Devices & Accessories
Vissticks met tomatensaus
Prep. 20 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (optional)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
26.16 g
Calories
1321 kJ /
316 kcal
Fat
10.44 g
Fibre
2.06 g
Carbohydrates
26.43 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Lactosevrije milkshake
Brak ocen
Fijngehakt rauw vlees
35 min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Kip in perziksaus
40 min
Hazelnootijs
Brak ocen
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 godz.
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Brak ocen
Chocoladeroomijs
12 godz.
Veenbes & rode biet koekjes
2 godz. 40 min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 godz. 35 min