Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte brisée
- 150 g de farine, et un peu pour travailler la pâte
- 70 g de beurre, froid, en morceaux, et un peu pour le moule
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
Garniture
- 50 g de jambon fumé cru, en tranches
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 250 g de mascarpone
- 50 g de lait
- 3 œufs
- 20 g d'amidon
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 1328 kJ / 317 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte aux légumes (TM6)
25 Min
Lasagnes à la courge
1 Std. 40 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Quiche aux asperges
1 Std.
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Chili con cervelas
1 Std.
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1 Std. 15 Min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Tiramisu stracciatella
2h 30min
Gratin de courgettes
1h 10 phút
Gratin de cornettes
50min
Tarte aux épinards
55min