Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte brisée
- 150 g de farine, et un peu pour travailler la pâte
- 70 g de beurre, froid, en morceaux, et un peu pour le moule
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
Garniture
- 50 g de jambon fumé cru, en tranches
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 250 g de mascarpone
- 50 g de lait
- 3 œufs
- 20 g d'amidon
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 1328 kJ / 317 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte flambée vaudoise
1h 30min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
Quiche aux 4 fromages
45 Min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35 Min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 min
Tarte flambée aux poireaux
40 min
Quiche aux asperges
1h
Lasagne verdi
1h 15min
Focaccia aux oignons
2hod. 20min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Gratin de cornettes
50 min
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min