Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de sucre en poudre
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 200 g de lait
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 50 g de cassonade
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1546 kJ / 371 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 30.8 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Crème d'amande aux raisins
1h 40 min
Crème pâtissière au caramel
50 dk
Crème dessert à la vanille
3 Std. 40 Min
Yaourt au lait concentré
10 Std. 15 Min
Crème au chocolat, gelée de café
2u. 25min
Crème onctueuse caramel-café
1 Std. 45 Min
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45 Min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Crème dessert aux deux saveurs
1j 15 menit
Crème renversée au caramel
4 Std. 50 Min
Petits gâteaux de semoule à la framboise
25 min
Tiramisu express
20 min