Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de sucre en poudre
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 200 g de lait
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 50 g de cassonade
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1546 kJ / 371 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 30.8 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau aux biscuits et au chocolat sans gluten
35 Min
Crème dessert aux lentilles et à la vanille Bourbon
1h
Crème dessert à la chicorée
15min
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45 Min
Crème dessert à la vanille
1 Std. 25 Min
Crème dessert
15min
Crème à la pistache (sans lactose et sans gluten)
12 Std. 15 Min
Tiramisu sans cuisson
4h
Tiramisu express
20 Min
Petits gâteaux de semoule à la framboise
25 Min
Crème renversée au café
2h
Crème dessert à la vanille
3 Std. 40 Min