Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 280 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 2 pincées de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 64.7 g
- Fat
- 17.5 g
- Fibre
- 3.9 g
Alternative recipes
Focaccia aux olives
2h
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Focaccia au romarin et tomates séchées
1hod. 50min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1 Std. 25 Min
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Fougasse
2h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Focaccia apulienne
2u. 40min
Focaccia croustillante
1 godz. 55 min
Focaccia croquante
3u.
Focaccia au thym
3u.
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min