Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La garniture
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 400 g de fruits rouges frais variés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1709 kJ / 408 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 22.2 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Glace à la pistache
12 Std.
Orange givrée
12 Std.
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 godz. 15 min
Glace au yaourt marbrée à la fraise
4 godz. 15 min
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30 min
Téquila sour
10 Min
Sorbets à rayures vitaminés
24u. 15min
Brochettes de poulet et oignon vapeur aux herbes
40 min
Glace au parmesan
12 Std.
Cannellonis de courgette et saumon, sauce au curry
30 min
Mousse meringuée au pamplemousse
12 Std.
Choux vanille-framboise
2h 30min