Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La garniture
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 400 g de fruits rouges frais variés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1709 kJ / 408 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 22.2 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte au lemon curd et aux framboises
3 godz. 20 min
Mini-éclairs à la framboise
3h 15min
Mille-feuille de bar aux légumes
1 godz. 10 min
Tarte aux deux citrons sans gluten
3 Std.
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2h 45min
Tiramisu cheesecake
13h 20 min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 godz.
Œufs Benedict light
50 min
Tarte à l'ananas
3 Std.
Dessert meringué comme un mojito
9 godz.
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 godz.
Tartelettes aux fruits exotiques
1 godz. 25 min