Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La garniture
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 400 g de fruits rouges frais variés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1709 kJ / 408 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 22.2 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Glace caramel au beurre salé
12 Std.
Roulé de speculoos au chocolat
2 Std. 50 Min
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19 Std.
Mille-feuille classique à la vanille
7h 10min
Mille-feuille à partager
1 godz. 45 min
Miniburgers terre et mer
4h
Macarons aux fruits de la Passion
25 godz. 45 min
Crème fouettée Passion
5min
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15h
Saint-honoré au citron
2óra 25p
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3h
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5 godz. 10 min