Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
La crème pâtissière
- 250 g de lait
- 25 g de farine de blé
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 5 g de sucre vanillé maison
- 35 g de sucre en poudre
- 300 g de confiture de goyave
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre de canne
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 120 g de farine de blé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2553 kJ / 613 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Carbohydrates
- 98.5 g
- Fat
- 18 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 0 mg
In Collections
Alternative recipes
Dizé milé (beignets guyanais)
55min
Glace coco et citron vert
12 Std. 15 Min
Acras de morue
24 Std.
Parmentier de banane plantain au chorizo
1h 25 min
Sauce chien
10 Min
Beignets coco sénégalais
1 Std. 15 Min
Chocolat martiniquais
20 Min
Pain au beurre
1 Std. 30 Min
Tourment d'amour
2h
Féroce d'avocat
30 Min
Gratin de christophine au vivaneau
1h 10 phút
Acras de morue
13h