Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre, pour le moule
- sucre en poudre, pour le moule
- 300 g de grains de maïs doux en conserve, égouttés
- 100 g d'eau, et un peu pour le bain-marie
- 5 œufs
- 270 g de lait concentré sucré
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 767.7 kJ / 183.5 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Carbohydrates
- 25.6 g
- Fat
- 6.3 g
- Saturated Fat
- 2.9 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 91.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45 Min
Gâteau de semoule au citron
1 Std. 20 Min
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1 Std. 20 Min
Flan à la farine de châtaigne
12h 50min
Petits flans pâtissiers
1 Std. 15 Min
Fiadone
55 min
Flan individuel à la vanille
50min
OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert
1 Std.
Tourtière aux pruneaux
55 min
Crème anglaise à l'orange
1 Std.
Gâteau de semoule de maïs
50min
Flan pâtissier
4h 25 min