Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La persillade
- 3 échalotes (70-80 g env.)
- 1 bouquet de persil frais
- 4 gousses d'ail
- 70 g d'huile d'olive
La focaccia
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur fine
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1763 kJ / 417 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 12.8 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Pretzels
1 Std. 15 Min
Pain à la feta et aux olives
5h 15min
Focaccia des Pouilles
1h 10 phút
Pizza à la farine d'épeautre
1h 55 min
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia au thym
3h
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Focaccia apulienne
2h 40 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Olivettes
1 Std. 45 Min
Bretzels sucrés
4 Std.