Devices & Accessories
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
Prep. 5 min
Total 1 h 15 min
4 porties
Ingredients
-
ui in stukken (3 cm)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
40 g rauwe ham, in reepjes of blokjesspek in reepjes of blokjes40 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt20 g
-
varkenslende in één stuk800 g
-
zout2 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifje
-
volle melk600 g
-
½ tl groentebouillon, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
aardappelen in plakjes (½ cm)1000 g
-
boter20 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
54.8 g
Calories
3157 kJ /
754 kcal
Fat
39.8 g
Fibre
3.8 g
Carbohydrates
47.4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Gevarieerd koken elke dag
52 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Forel met hollandaisesaus
50 min
Bloedige hersenspaghetti
13 h 30 min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 h
Gekookte eieren
20 min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 h 35 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
No ratings
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 h 25 min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 h 40 min
Steak au Poivre
20 min