Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre demi-sel, et un peu pour les moules
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
La crème amandine
- 2 œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 200 g d'amandes en poudre
- 160 g de framboises fraîches (50-60 framboises env.)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1534 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 29.7 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte poire-chocolat
55min
Tarte magique aux fraises
1h 30min
Framboises sur biscuit moelleux à la rose
35 Min
Tarte tatin
1h
Tartelette aux fruits, vanille et lait de coco
1h 15 min
Tarte aux pommes sur lit de compote
1h 30min
Tarte aux fraises
4h
Amandine aux abricots
1h 30min
Tartelette aux fruits rouges
1h
Tarte tutti frutti à la vanille
3h 20min
Macarons à la griotte
48j
Tarte normande
1h 25min