Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les biscuits sablés
- 100 g de sucre en poudre
- 150 g de beurre doux, mou et en morceaux
- 300 g de farine de blé
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 2 c. à soupe de sucre vanillé maison
Le glaçage royal et la décoration
- 200 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf (35 g)
- 4 - 5 gouttes de jus de citron
- perles de sucre noires
- vermicelles au chocolat
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 307 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 11.1 g
- Fat
- 2.7 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Biscuits fourrés type Oréo®
1 godz. 15 min
Sablés au chocolat
50 min
Sablés cœur noisette-chocolat
1 godz. 35 min
Petits sablés au chocolat, cacao et fleur de sel
2 godz. 30 min
Biscuits "Monsieur Moustache"
1 godz. 30 min
Biscuits poisson d'avril
55 min
Sablés léopard
1 godz. 15 min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1 godz. 30 min
Sablés choco-coco
45 min
Glaçage miroir au chocolat noir
12 Std.
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2 godz. 35 min
Sablés d'antan
1 godz. 30 min