Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de concombre, pelé, épépiné et coupé en morceaux
- 200 g de yaourt au lait de chèvre
- 6 feuilles de menthe fraîche
- 15 g de jus de citron
- 1 pincée de poivre noir moulu (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 511 kJ / 122 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 7.5 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Tartinade de champignons amande-muscade
20min
Pétillant concombre gingembre
5 Min
Crème d'aubergine à l'amande
20min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 min
Lassi au safran
10 min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20min
Fraîcheur de yaourt
5 Min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 godz. 30 min
Gaspacho concombre et pomme
10 min
Gaspacho mangue-avocat
10 min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 min
Crème de roquette au chèvre
30min