Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 210 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 120 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 630 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- ½ c. à café de sel
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1007 kJ / 239 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Butterbredele
2sa 30 dk
Schwowebraedele
1 godz. 10 min
Bredele à la cannelle
1h
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Bredele à la noisette
1h
Spritzbredele
25min
Bredele
12 Std. 45 Min
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Streusel
2sa
Petites lunes à la vanille
40min
Vanille Kipferl
35min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 godz. 10 min