Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 bouquet de persil frais
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de lardons fumés
- 1 œuf
- 200 g de chair à saucisse
- 1 petit-suisse nature (60 g)
- 4 - 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 - 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 poulet entier, vidé (env. 1 kg)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2840 kJ / 681 kcal
- Protein
- 60 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 48 g
Alternative recipes
Ailerons de poulet marinés
1 Std. 30 Min
Sardines grillées
15 Min
Poulet farci de Noël
2 Std. 20 Min
Chapon rôti aux fruits secs
4 godz. 55 min
Marmite de poulet et légumes d'automne
1 Std. 40 Min
Gigot d'agneau farci à l'orientale
1 Std. 30 Min
Daube d'agneau aux artichauts
1 Std.
Pizza aux fruits de mer
2h
Pizza aux fruits de mer
2h 15 min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Alicuit de canard
1 Std.
Pilons de poulet marinés au citron et aux herbes
3 Std. 30 Min