Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g dark chocolate, 70% cocoa solids, pieces or callets
- 100 g double cream
- 40 g golden syrup
- 20 g unsalted butter
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 1167.6 kJ / 279.1 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 30.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Béchamel sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Caramel Sauce
1h 30min
Hot chocolate
10min
Chocolate syrup
20 min
Hollandaise sauce
15min
Chocolate Sauce
10min
Chocolate Bread 'N Butter Pudding
1 Std. 25 Min
Cookie Dough Ice Cream Sundaes
11h
Caramel Toffees
2 godz.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min