Geräte und Zubehör
Tostadas met kip
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
8 porties
Zutaten
-
uien in kwarten200 g
-
zoete maïskorrels200 g
-
olijfolie60 g
-
kippenbouillonpasta1 blokje
-
400 g poblano chili peper, ontdaan van vel en zaadlijsten (zie tip)poblano chili reepjes, diepvries400 g
-
zure room200 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes300 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
16 maïstortilla's, (zie tip)Mexicaanse tostadas16
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1152 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
1520 kJ /
362 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Lekkers uit Mexico
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Prime Board
Keine Bewertungen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 Std. 35 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Azteca taart
1 Std.