Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
TM6

Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen

4.3 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
  • 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
  • 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
  • 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
  • 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
  • 150 g uien, gehalveerd
  • 30 g olijfolie
  • 400 g tomatenblokjes uit blik
  • 200 g verse tomaten, in partjes
  • 30 g rozijnen
  • 100 g zwarte olijven, ontpit
  • 20 g pijnboompitten
  • 20 g kappertjes op azijn
  • 1 tl gedroogde chilipepers

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
2231 kJ / 533.2 kcal
Eiweiß
48.4 g
Kohlenhydrate
51.9 g
Fett
15.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Ballaststoffe
8.5 g
Natrium
2525.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte