Geräte und Zubehör
Kantonese gebakken rijst met garnalen
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 50 Min
3 porties
Zutaten
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
250 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld, diepgevroren, ontdooid en drooggedept om te kokenmiddelgrote rauwe garnalen, gepeld schoongemaakt, ontdarmd250 g
-
groene erwten (vers of diepvries)50 g
-
zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt50 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken370 g
-
lichte sojasaus20 g
-
geroosterde sesamolie en iets meer om te besprenkelen10 g
-
oestersaus20 g
-
rijstazijn10 g
-
bruine suiker1 tl
-
zout1 tl
-
lente-ui gehakt, als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1678.3 mg
Eiweiß
19 g
Brennwert
1791 kJ /
428.1 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
74.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Chinese keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Vegan croissants met notenvulling
Keine Bewertungen
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Romige courgettensoep
35 Min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min