Geräte und Zubehör
Turkse moussaka
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
aubergines in schijfjes (1 cm)400 g
-
aardappelen medium, in schijfjes (1 cm)400 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
tomatenpuree20 g
-
600 g lamsgehakt, verdeeld in 4-5 portiesrundergehakt verdeeld in 4-5 porties600 g
-
water150 g
-
verse tomaten gepeld, in stukken (2-3 cm)500 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
tomaat in stukken (0,5 cm)1
-
groene paprika in stukken (3-4 cm)1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
24 g
Brennwert
1472.5 kJ /
351.4 kcal
Fett
19.2 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
17.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Lekkers uit Turkije
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chili non Carne
1 Std.
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Kokosnoot en chocoladesorbet
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Kip garam masala
50 Min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min