Geräte und Zubehör
Moussaka met linzen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
-
rode splitlinzen200 g
-
water500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken120 g
-
aubergine400 g
-
olijfolie50 g
-
ui gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook3
-
paprika groen of rood, in stukken (ca. 150 g)1
-
tomaten uit blik inclusief het sap400 g
-
rode wijn120 g
-
gedroogde oregano1 el
-
gemalen gember1 tl
-
zout naar smaak1 - 2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
boter en meer voor het invetten40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
21 g
Brennwert
1917 kJ /
458 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
7.3 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min