Geräte und Zubehör
Zalm in korst met citroen risotto
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
Bladerdeeg met zalm crème
-
bladerdeeg (275 g)1 pak
-
ui in 4 gesneden30 g
-
teentje knoflook1
-
ongezouten boter10 g
-
room, min. 30% vet50 g
-
cream cheese met kruiden250 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
verse dille enkel de blaadjes2 takjes
-
vers geperst citroensap (optional) naar smaak10 - 20 g
-
verse zalmfilet dun, in hapklare stukken200 g
-
gerookte zalm in hapklare stukken150 g
-
eierdooier licht opgeklopt, als doreren1
Citroen risotto
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
ui gehalveerd50 g
-
ongezouten boter in stukken40 g
-
olijfolie10 g
-
risottorijst (bv. Carnaroli Arborio), 10-15 min. gaartijd (zie tips)320 g
-
droge witte wijn40 g
-
water740 g
-
citroenen zeste en sap2
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
25 g
Brennwert
3206 kJ /
763 kcal
Fett
45 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
62 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Zal(m)ig lekker
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Alpenmacaroni
45 Min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Keine Bewertungen
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Gemengde bessen taartjes
Keine Bewertungen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Indiase groentencurry
50 Min