Geräte und Zubehör
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
Gebakken kippendijen met kruidensalsa
-
kippendijen, met vel4
-
zout1 tl
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde chilivlokken (optional)½ tl
-
citroenen zeste en sap1 - 2
-
olijfolie30 g
-
verse peterselie (ong. 5 g)
-
verse koriander enkel de bladeren10 g
-
rode wijnazijn10 g
-
sjalot60 g
Witte bonen sla met rucola pesto
-
geschaafde amandelen30 g
-
Parmezaanse kaas25 g
-
rucola100 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 snuifje
-
citroensap, vers geperst20 g
-
olijfolie40 g
-
grote witte bonen, uit blik met vocht (bv. boter bonen/Cannellinibonen)800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
55 g
Brennwert
2981 kJ /
712 kcal
Fett
43 g
Ballaststoffe
5.8 g
Kohlenhydrate
24 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Lekkere kip
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Quinoasalade
40min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Chocolade en banaan charlotte
Nessuna valutazione
Kruidenboter flatbreads
35min
Havermoutrepen met kaas
45min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Basilicumpesto
10min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Kabeljauw met citrusboter
50min