Geräte und Zubehör
Bloemkool korma
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
amandelschilfers50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
bloemkool op zijn geheel600 g
-
water1000 g
-
3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillonpasta3 volle tl
-
tomaten passata250 g
-
Indiase currypasta type korma150 g
-
Griekse yoghurt en iets meer om te besprenkelen180 g
-
room120 g
-
zout1 tl
-
tomaten zaadjes verwijderd80 g
-
verse groene chilipeper1
-
verse koriander om te bestrooien
-
Indiase currypasta om op te dienen4 stuk
-
rijst om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2404.1 mg
Eiweiß
16.5 g
Brennwert
2170.2 kJ /
518.7 kcal
Fett
31 g
Ballaststoffe
11.2 g
gesättigte Fettsäuren
10.1 g
Kohlenhydrate
51.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Comfort Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Bloemkoolrijst poke bowl
Keine Bewertungen
Roergebakken champignons
55 Min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Garnituur van courgette
30 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min