Geräte und Zubehör
Chorizo, aardappel en koolsoep
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
chorizo in dunne schijfjes300 g
-
rode ui in vier gesneden1
-
teentjes knoflook gepeld2
-
rode paprika in stukken1
-
ansjovisfilets, in olie2 - 3
-
water700 g
-
paprikapoeder1 el
-
aardappelen geschild, in stukken500 g
-
kool in dunne partjes1
-
witte kikkererwten, gekookt uitgelekt en gespoeld400 g
-
verse korianderbladeren½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
2 g
Brennwert
173 kJ /
41.3 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
6.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mexicaanse limoensoep
40 min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Romige snijbietsoep
35 min
Chili non Carne
1 godz.
Thaise rode curry
1 godz.
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min
Noten bolognese
35 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min
Tomatensoep met Burrata
35 min