Thermomix Friend®

Wat als u volledige maaltijden in twee mengbekers tegelijk kon klaar maken? Maak kennis met de Thermomix Friend®. Gebruik het samen met uw Thermomix® TM5 of TM6 en geniet zo van meer vrijheid, meer functionaliteit en nog meer heerlijke gerechten.

De beste vriend van de Thermomix® is er!

Maak u klaar om begeleid koken op een hoger niveau te ervaren. Bereid maaltijden met meerdere gangen met de nieuwe Thermomix Friend®, het aanvullende apparaat voor de Thermomix®. Bespaar nog meer tijd voor zowel het dagelijkse koken als voor speciale gelegenheden. Vraag uw Thermomix® advisor om meer informatie of neem een kijkje op onze webshop.

Naar de webshop

Ontdek de Thermomix Friend®

Een echte tijdbesparing

Als de Thermomix® u al tijd doet besparen, met de Thermomix Friend® aan uw zijde, zult u ongeëvenaard worden! Ze werken hand in hand terwijl u de begeleide recepten volgt tijdens het parallelle koken.

Tijdbesparende meesterwerken

Een volledige maaltijd... komt eraan!

Met de Thermomix Friend® kunt u met minimale inspanning een volledig menu bereiden. Terwijl de Thermomix Friend® langere stappen of recepten kookt, zoals stoofschotels, kan de Thermomix® soep, bijgerechten of desserts klaar maken.

Twee apparaten, één fantastisch feest

Verwen uw vrienden en familie

Door de Thermomix® met de Thermomix Friend® te gebruiken, kunt u de porties bereiden die u nodig heeft wanneer u ze het meest nodig heeft. Of u nu een groot gezin heeft, voor een feestje wilt koken of u wilt gaan Batch Cooken om zelfgemaakte gerechten in te vriezen, de Thermomix Friend® maakt alles mogelijk.

Batch cooking, grote gezinnen, feesten, … noem maar op!

Thermomix® & Thermomix Friend® - Uw nieuwe beste vrienden.

We hebben het koken met de Thermomix Friend® nog eenvoudiger gemaakt. Het Thermomix Friend®-apparaat kan worden geregistreerd onder uw Cookidoo®-account, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste recepten voor de Thermomix Friend®-gebruikers.

U kunt de Thermomix Friend®-recepten ook vinden door Thermomix Friend® te selecteren in de Cookidoo®-zoekfilters.

Vind inspiratie

Ontdek al enkele overheerlijke Thermomix Friend®-recepten, ontwikkeld om perfect parallel te werken met de Thermomix®.

Ontdek