Voor u - Uw gepersonaliseerde kookervaring

Met het "Voor u" tabblad op Cookidoo® willen we u recepten bieden die passen bij uw smaakpapillen en uw huidige stemming, of zelfs recepten suggereren die u smaakpapillen aangenaam kunnen verrassen! Kook wat bij u past.

Aan de slag

Zorg ervoor dat u bent ingelogd en kijk dan op het "Voor u" tabblad op Cookidoo® om gepersonaliseerde recept aanbevelingen te krijgen. U persoonlijke recept aanbevelingen worden dagelijks bijgewerkt om u nieuwe inspiratie te geven voor u en uw Thermomix®.

Let op: wij hechten veel waarde aan uw privacy en gegevensbeveiliging; daarom kunnen we alleen persoonlijke aanbevelingen doen als u hebt ingestemd met de overeenkomst over gegevensverwerking.

Op uw Thermomix® TM6 kunt u de toestemming voor het gebruik van gegevens wijzigen onder Instellingen / Privacy / Gegevensgebruik. Op Cookidoo® kunt u uw toestemmingsinstellingen hier bijwerken.

Als u een TM5 of TM31 hebt, vindt u hieronder meer informatie.

Update

Klanten van TM5 en TM31

Als u een Thermomix® TM5 gebruiker bent met een aangesloten Cook-Key, kunt u genieten van gepersonaliseerde receptadviezen! Om toestemming te geven op uw Thermomix® TM5 gaat u naar Instellingen / Privacy / Diagnostiek en Gebruik op uw apparaat.

Omdat Thermomix® TM31 geen aangesloten apparaat is, kunnen we u op Cookidoo® geen gepersonaliseerde aanbevelingen geven, maar zorg er wel voor dat u uw Cookidoo® profiel instelt. Leer hieronder meer!

UW kookprofiel

Maak uw Cookidoo® profiel aan om nog meer receptadviezen te ontvangen. Om te beginnen voegt u gewoon een profielfoto en een naam toe. Kookt u graag creatieve gerechten, of geeft u de voorkeur aan snelle, eenvoudige doordeweekse maaltijden? Kies uw favoriete Kookstijl om meer gepersonaliseerde recepten te zien onder de "Voor u" tab op Cookidoo®. Veel plezier!

Meer koken, betere aanbevelingen

Hoe meer u kookt, hoe beter uw receptadviezen! Laat u inspireren door de gepersonaliseerde aanbevelingen die elke dag veranderen, speciaal voor u. Minder browsen, meer koken.

Lees meer

Uw eindejaarsoverzicht: Cookidoo® Served

Het enige dat beter is dan samen een maaltijd delen, is het delen van uw culinaire mijlpalen met familie en vrienden. Daarom hebben wij Cookidoo® Served gecreëerd, een opwindende momentopname van uw kookkunsten van het afgelopen jaar! Bekijk uw Thermomix®-momenten, ontdek de recepten die u het vaakst hebt bereid en post uw gepersonaliseerde grafieken en statistieken op uw sociale media om uw prestaties te delen. Vergeet niet om uw toestemmingsinstellingen bij te werken om mee te doen!

Stel uw Cookidoo® profiel in en haal het meeste uit uw kookplezier!

Begin nu