Apparaten en accessoires
Appenzeller Biberli
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 20min
6 Stücke
Ingrediënten
Teig
-
Rosenwasser nach Geschmack½ EL
-
Honig70 g
-
Zucker50 g
-
Rapsöl1 EL
-
Milch25 g
-
Ruchmehl und etwas mehr zum Auswallen150 g
-
Backpulver1 Prise
-
Zimt, gemahlen nach Geschmack½ - 1 TL
-
Nelken, gemahlen1 Prise
-
Muskatnuss, gemahlen1 Msp.
-
Kardamom, gemahlen1 Msp.
-
Eigelb1
Füllung
-
Mandeln, ohne Haut120 g
-
Zucker25 g
-
Rosenwasser nach Geschmack½ - 1 EL
-
Eiweiss1
-
Honig25 g
Fertigstellung
-
Milch zum Bestreichen1 ½ EL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Natrium
22.4 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
1399.3 kJ /
334.5 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
48.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
En Guete, Schwiiz!
95 recepten
Zwitserland
Zwitserland