Apparaten en accessoires
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
10 Stücke
Ingrediënten
Rhabarberkuchen
-
Rhabarber in Stücken (ca. 2 cm)500 g
-
Zucker190 g
-
Eier3
-
Butter weich, in Stücken75 g
-
Milch75 g
-
Mehl200 g
-
Backpulver1 Pck.
Baiserhaube
-
Eiweiß3
-
Zucker100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Natrium
167 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1170 kJ /
280 kcal
Vetten
8 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Rhabarber-Käsekuchen
7u. 30min
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1u. 50min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2u. 25min
Rhabarber-Streuselkuchen
2u.
Johannisbeer-Baiser-Schnitten
1u. 40min
Stachelbeer-Baiser
1u. 10min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1u. 30min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2u. 30min
Rhabarber-Marzipan-Torte
5u.
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2u. 30min
Himmelstorte
1u. 40min
Zwetschgenkuchen
2u.