Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce béchamel
- 60 g de farine de blé
- 40 g de beurre demi-sel
- 500 g de lait demi-écrémé
- 1 c. à café rase de noix de muscade en poudre (optioneel)
- 8 vol-au-vent de grande taille, prêts à garnir
La farce
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g de vin blanc sec
- 500 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1299.4 kJ / 311.4 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 20.9 g
Alternatieve recepten
Bouchée à la reine
55min
Pâtes aux anchois et miettes de pain
45min
Vol-au-vent aux quenelles
30min
Gratin gourmand de macaroni
50min
Gratin de l’armailli
50min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Multiusage | Boulettes de viande et linguine à la tomate / et soupe de nouilles / et salade grecque
Geen beoordelingen
Croquettes farcies
Geen beoordelingen
Casserole duchesse aux légumes
Geen beoordelingen
Ketchup aux abricots
45min
Vol-au-vent aux quenelles
35min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1h