Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce béchamel
- 60 g de farine de blé
- 40 g de beurre demi-sel
- 500 g de lait demi-écrémé
- 1 c. à café rase de noix de muscade en poudre (optioneel)
- 8 vol-au-vent de grande taille, prêts à garnir
La farce
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g de vin blanc sec
- 500 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1299.4 kJ / 311.4 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 20.9 g
Alternatieve recepten
Casserole duchesse aux légumes
Geen beoordelingen
Hot-dogs grillés
2h
Bouchée à la reine
55min
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1h 20min
Toasts à l'ail
15 min
Burger Tex-Mex
4h 25min
Cannellonis
1h 20min
Salade russe
1h 15min
Crostini aux champignons et Fontina
35min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Pizza sauce poivron rouge, épinards et oeufs
1h 45min
Pommes de terre farcies et gratinées à la moutarde
1h 15min