Tagliatelle com abóbora

4.0 3 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 10min
8 doses

Ingrediënten

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    50 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    40 g
  • mistura de legumes (p. ex.: aipo, cenoura e cebola), cortados em pedaços (2-3 cm aprox.)
    100 g
  • Água q.b. p/ cozer a massa
  • sal
    3 c. chá de
  • carne de vaca picada
    400 g
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • massa tipo tagliatelle em ninhos
    320 g
  • vinho branco seco
    60 g
  • cebola
    50 g
  • bacon em cubos (1-2 cm aprox.)
    100 g
  • abóbora cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
    700 g
  • queijo mozarela cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1265.5 mg
Eiwitten 23.3 g
Calorieën 2092.2 kJ / 500.1 kcal
Vetten 35.3 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 11.1 g
Koolhydraten 38.1 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...