Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 20 g azeite
- 150 g massa tipo tagliatelle
- 1 cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 200 g espargos verdes cortados em pedaços (4-5 cm)
- 200 g curgete cortada em cubos (1-2 cm)
- ¼ c. chá de pimenta branca, moída no momento
- ½ c. chá de mistura de ervas aromáticas secas
- 1 pitada de noz-moscada
- 200 g iogurte natural magro (0,1% gordura)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1639 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur com frango e espargos
35min
Cuscuz carilado de frango e maçã com molho de iogurte
40min
Salada de massa de verão
30 Min
Salmão ao vapor com arroz negro da Sena
1h 15min
Legumes assados com arroz preto e tofu marinado
1h
Cuscuz de brócolos com caril de frango
45min
Salada de arroz com salmão e pak choi
50min
Massa com molho de amendoim vegan
30 Min
Massa verde vegan
35min
Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte
1h 15min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30 Min
Massa de tomate seco e tempeh
30 Min