Apparaten en Accessoires
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Voorbereiding 10min
Totaal 15min
4 portie
Ingrediënten
-
nori vel in stukken1
-
gepekelde augurken in stukken50 g
-
knolselder in stukken60 g
-
rode ui klein, gehalveerd1
-
mayonaise veganistisch (zie tip)120 g
-
mosterd1 tl
-
citroensap3 - 4 scheutjes
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
witte kikkererwten, uit blik uitlekgewicht 240 g1 blik
-
roggebrood horizontaal snijden4
-
groene slabladeren4
-
komkommer dun (ongeveer 2 mm)12 sneetjes
-
tuinkers afgesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
1303 kJ /
313 kcal
Vetten
16 g
Vezels
7.2 g
Koolhydraten
30 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Quick & Healthy Lunch
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Ninguna valoración
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Ninguna valoración
Aziatische komkommersalade
Ninguna valoración
Zuivelvrije tzatziki
Ninguna valoración
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Vegan moussaka
1h 50min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Kokos Dahl
25min