Apparaten en Accessoires
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
vleestomaten ongeveer 4 stukken, 200 g en 9 cm elk800 g
-
peterselie, vers3 - 5 takjes
-
teentjes knoflook2
-
sjalot gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)250 g
-
paprika, gerookt, gemalen½ tl
-
groentebouillon poeder1 tl
-
chilipoeder½ tl
-
zout1 tl
-
quinoa 4 minuten kooktijd15 g
-
mozzarella geraspt100 g
-
4 kwartel eiereneieren klein formaat4
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
flatbread4 stukken
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1450.2 mg
Eiwitten
24 g
Calorieën
2343.6 kJ /
560.2 kcal
Vetten
27.4 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
7.4 g
Koolhydraten
55.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ready, Set, Cook!
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nessuna valutazione
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Nessuna valutazione
Groente-Omeletten
30min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Nessuna valutazione
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Nessuna valutazione
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nessuna valutazione
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Sunrise smoothie
10min
Sushi tacos
1h
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nessuna valutazione
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min