Apparaten en Accessoires
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
6 portie
Ingrediënten
Taart basis
-
volkoren tarwebloem plus extra voor bloem200 gram
-
korianderblad, vers10 g
-
olijfolie80 g
-
water50 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse peterselie15 g
-
olijfolie70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
verse bruine paddenstoelen gevierendeeld300 g
-
diepvrieskastanjes300 g
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout1 tl
-
roomkaas170 g
-
sjalotten gevierendeeld80 g
-
40 g rozijnengedroogde veenbessen40 g
-
peper, gemalen1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
2503.6 kJ /
598.4 kcal
Vetten
35.7 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
63.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Sushi tacos
1u.
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Vegetarische chili
35min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min