Apparaten en Accessoires
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
Asperges
-
olie20 g
-
asperges, groen schoongemaakt, in diagonale stukken gesneden (3 cm)250 g
-
pijnboompitten30 g
Daslook roomsaus en montage
-
verse daslook grof gehakt20 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olie20 g
-
bloem10 g
-
water300 g
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
-
zout plus extra voor kruiden½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen plus extra voor kruiden¼ theelepel
-
verse spätzle (eierpasta)500 g
-
rode paprika's ontpit200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
324 mg
Eiwitten
21 g
Calorieën
3451 kJ /
825 kcal
Vetten
36 g
Vezels
7.3 g
Verzadigd vet
13 g
Koolhydraten
106 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Geen beoordelingen
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Mochi's met sesamvulling
50min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Lams- en Quinoastoofpot
Geen beoordelingen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Groentepannenkoekjes
20min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Zachte Appelcake
50min
Aalsterse Vlaai
1u.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min