Apparaten en Accessoires
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
2 portie
Ingrediënten
Koken op meerdere niveaus
-
olijfolie15 - 20 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l) (optioneel)1
-
zout aanpassen aan de smaak, plus extra om op smaak te brengen½ - 1 theelepel
-
oregano, gedroogd1 theelepel
-
spekblokjes (optioneel)75 - 100 g
-
verse champignons in kwarten of plakjes gesneden80 g
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
water700 g
-
kippendij, zonder been en zonder vel in blokjes gesneden (4-5 cm)300 g
-
paprikapoeder voor kruiden
-
aardappelen in blokjes gesneden (2-3 cm)300 g
-
gemengde groenten in kleine stukjes gesneden300 g
-
witte langkorrelige rijst150 g
-
spaghettini200 g
Rode peper en paprikasaus
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt50 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
sinaasappelsap, vers geperst25 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken75 g
-
paprikapoeder½ theelepel
-
eierdooiers2
-
zout1 - 2 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1650.9 mg
Eiwitten
51.8 g
Calorieën
6268 kJ /
1498 kcal
Vetten
62.8 g
Vezels
14.5 g
Verzadigd vet
26.5 g
Koolhydraten
184.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Zalm met rijst en champignons
30min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Quiche met Ricotta en Paprika
Geen beoordelingen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Nasi Goreng
40min
Stoofvlees
3u. 10min
Express Aardbeien Dessert
5min
Pompoensoep met room
35min