Apparaten en Accessoires
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 30min
4 portie
Ingrediënten
-
witte wijn50 g
-
kippenborst filets, zonder vel4
-
mortadella4 sneetjes
-
Fontina kaas4 sneetjes
-
12 verse sperziebonenasperges, groen in tweeën gesneden8 stengels
-
uien gehalveerd100 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
olie om te bakken
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
water1000 g
-
zout plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
peper, gemalen plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
pasta, droog Type tubetti rigatoni300 g
-
peterselie, vers gehakt
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
948 mg
Eiwitten
60.3 g
Calorieën
3172.3 kJ /
758.2 kcal
Vetten
27.4 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
13.5 g
Koolhydraten
63.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Geen beoordelingen
Speltbrood
Geen beoordelingen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Geen beoordelingen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Geen beoordelingen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Volkorenbrood
Geen beoordelingen
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen